Jamaah

Tempat ke2 Masjid terbaik Daerah Hulu Selangor 2011

Tempat ke2 Masjid terbaik Daerah Hulu Selangor 2011
;
;
MASJID AR-RAHMAH, Sg. Buaya
Sangat memerlukan dana bagi menampung pengajian , maintanence dan pembangunan demi kelangsungan agenda pengislahan dan dakwah kami :
Disalur terus :
1- Sdr. Wan Hairul Anuar (Nazir) - 019 335 0466
2- Sdr. Norhisham (Bendahari) - 019 213 1405
3- Affin Islamik Bank (Rawang) - Acc. No. 105430000711

SURAU AL-IKHWAN, Bdr. Sg. Buaya
Sangat memerlukan dana bagi menampung pengajian , maintanence dan pembangunan demi kelangsungan agenda pengislahan dan dakwah kami :
Disalur terus :
1- Tn. Hj. Abd. Rahman (Pengerusi) - 019 303 7383
2- Sdr. Yazid Adam (Bendahari) - 013 609 2972
3- Bank Muamalat (Rawang) - Acc. No. 12010000718711

Kuliah Maghrib Bulanan Masjid Ar-Rahmah pimpinan Al-Fadhil Ustaz Awang Mamat (JAKIM) setiap Isnin minggu ke 3 setiap bulan bermula malam ini Isnin 18.10.2010

Selasa, 7 September 2010

Salam Eidul Fitri

Salam shabat semua,

Semakin jauh kaki melangkah, semakin berat bahu menggalas, semakin banyak pula menguris hati dan semakin banyak hati terguris, kawan datang dan kawan pergi, sahabat sejati sukar di pasti itulah resam rencah hidup di maya ini...

Insan berbicara "kamu! kalau ditakdirkan menjadi pemimpin jangan di harap ada sahabat, yang kamu punya hanya kawan dan musuh sahaja, awas!!! kawan bila-bila masa bertukar menjadi sebaliknya bila kamu tidak bermenafaat lagi kepada mereka..."
Bicara agana "apa kamu mau... seluruh makluk menyukai kamu tapi tidak ALLAH??? atau ambil yang ini biarpun seluruh makluk tidak menyukai kami tapi ALLAH redha dengan kamu..."

" Ramadhan berlalu beriring kesayuan entah ketemu lagi atau pun tidak, Syawal menjelang menyambut kemenangan moga disambut berpandu Syariat "

Salam eidul fitri kepada semua sahabat, handai taulan, kenalan jauh dan dekat....... Jari sepuluh disusun memohon kemaafan zahir dan batin dari kami sekeluarga sekiranya sepanjang perkenalan, persahabatan kita ada yang tersinggung, terguris dari tingkah laku, gerak gaya, tutur kata, jelingan mata, tulisan, sindir menyidir dan semua yang ter... samada yang tidak disedari atau pun sebaliknya.

Terima kasih atas segala jasa baik tan-tuan sekelian terhadap kami sekeluarga selama ini hanya ALLAH jua yang dapat membalasnya.......... Didoakan semoga hidup kita semua ini mendapat keredaan dan kerahmatan dari NYA... Aaminnn... Ya Rabbal alaminn...

Jazakalaahu khairan kathiro
Wassalam.

Seikhlas hati dari kami sekeluarga

Wan Hairul Anuar B. Abdullah
Rahimah Bte. Muda
Wan Muhammad Mirza
Wan Muhammad Hidayat
Wan Muhammad Hakimi
Wan Nur Maisara
Wan Muhammad Munzir
Wan Nur Mashitah
Wan Maryam Sofiyah

Tiada ulasan:

Catat Ulasan